دستاورد هاي نظامي انقلاب اسلامي (بخش اول )
به نام خدا
«در شرایطی که قدرتهای زورگوی دنیا، چتر قدرت خود را گسترانیده اند و هیچ رحمی در وجود آنها به چشم نمی خورد و علناً مجلس عروسی و بیمارستان را به بهانه مبارزه با تروریسم بمباران می کنند و صدها انسان بی گناه را به خاک و خون می کشند و به هیچ سازمان و نهادی هم پاسخگو نیستند، باید توان و قدرت دفاعی را افزایش داد تا قدرتهای زورگو، احساس تهدید کنند.»1
بعد از جنگ تحميلي 8ساله كه به مدم ايران تحميل شدتقريبا مي توان گفت كه تسليحات نظاي يا از بين رفت يا فرسوده شده بودبراي همين جوانان اين مرز وبوم دست به كار شدند تا با دانش وعلم ونيروي كار بومي به توليد تسليحات نظامي در سطح تسليحات خارجي وحتي باكيفيت بيشتر توليد كنند.ونتجه ي اين تلاشها ومجاهدت ها اين است كه ما در زمينه ي نظامي نيز مانند ديگر زمينه ها پيشرفت ها ي قابل توجهي داشته ايم كه به بيان تعداد محدودي از انها مي پردازيم.
ناو شكن جماران
از پیچیده ترین فناوری های روز دنیا میتوان به فناوری ساخت ناوشکن اشاره کردکه ایران جزء معدود کشورهای جهان است که به این تکنولوژی پیشرفته دست پیدا کرده است. در کلاس ناوشکن ها ایران با ساخت ناوشکن جماران جزء هفت کشوری قرار گرفت که قدرت ساخت این ناو ها را دارا است
1- قويترين و مخرب ترين موشك دريايي با خونت ssn26 با 300 كيلو متر برد و قدرت تخريب يك ناو عظيم
2- موشك قدرمتند سوئيچ بليد ssn25 با برد 130 كيلو متر
3-موشك فوق سريع و مخرب موسكيت ssn22 سانبرن با برد 160 كيلو متر
4-موشك فوق سريع c602 با برد 280 كيلو متر
5-موشك c 803 نمونه اصلاحي c802 با برد 200 كيلو متر
6-توپ 100 ميلي متري جلو
7-توپciws730 عقب
16-8موشك ضد هوايي 9A يا 8 موشك HQ7
9-رادار كنترل آتش 344
10-رادار ضد هوايي 381
هم اكنون اين ناو شكن ژيشرفته در درياي عمان و خليج فارس مشغول حفظ و حراست از مرز هاي آبي كشور عزيزمان است .
موشك صياد 2 - كابوس متجاوزان
در 26 آبان سال 1392 وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح طی مراسمی ازخط تولید موشک صیاد دو رونمایی کرد که اگر
بین برترین های جهان جای نگیرد بی شک گام مهمی در پیشرفت صنایع دفاعی کشور محسوب میشود. این موشک توسط قرارگاه
خاتم الانبیا طراحی ساخته شد که با لانچر پرتاب پیشرفته اش در دسته برد متوسط ارتفاع بلند جای میگیرد.
کیفیت موشک صیاد دو با هیچ یک از هم رده های خود قابل مقایسه نیست. طول موشک نسبت به مدل قبلی اش تا 5 متر افزایش
یافته که با قطر افزایش یافته باعث ارتقاء برد عملیاتی شده تا جایی که کارشناسان برد آن را تا 100 کیلومتر هم تخمین میزنند.
با توجه به دسته ساخت و هدف آن که درگیری با پهپادها و بمب افکن های دشمن است، دستیابی به ارتفاع 20 کیلومتر چندان همدور از دسترس نیست.
موشک های ضد ناو
مجموعه موشک های ضد کشتی که توسط متخصصان کشورمان ساخته شده اند، شامل موشکضد کشتی رعد، نصر، فجر دریا، موشک کروز دریایی نور و موشک هارپون است کهقابلیت های مختلفی دارند.کوشک های ضد کشتی رعد در سال 2004 ساخته شد که یک مدل جدید از موشک های ضدکشتی بر مبنای موشک چینی کرم ابریشم، البته با برد و سرعتی بیشتر است. این موشک کهبه تولید انبوه رسیده است، با توجه به سرعت زیادش یکی از خطرناک ترین موشک هایضد کشتی است که امکان هرگونه تحرکی را از حریف سلب میکند. موشک های ضد کشتی نصر که نخستین بار در نمایشگاه هوایی ایران در سال 2004 به نمایش درآمد، یک موشک تاکتیکی جدید به حساب می آید و در حالت راداری تا 35 کیلومتر برد دارد. موشک ضدکشتی فجر دریا یک موشک ضدکشتی هوا پرتاب است و تا کنون شلیک آن از هلیکوپترهای سی کینگ نیروی دریایی آزمایش شده است. موشک هارپون یکی از معروف ترین و قویترین سلاح های ضد کشتی است که با وجود عمر طولانی آن هنوز یکی از موشک های اصلی ضد کشتی در ایران است که به صورت اختصاصی و تنها برای مقابله با کشتی ها ساخته شدو نخستین بار به خدمت نیروی زمینی و دریایی ایالات متحده درآمد. در این زمینه باید به آزمایش اژدر فوق سریع صوت نیز اشاره کرد که برای نخستین بار در جهان ثابت کرد که میتوان به متحرک زیر آبی با سرعت فراصوت دست یافت. چنین متحرکی را نمیتوان توسط سونار ردگیری کرد.
…………………………………………………………………………
1:مقام معظم رهبري در بازديد از دانشگاه امام حسين (ع)